ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

 

ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ κ΄ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ

 

Σπουδαίο και πολυδιάστατο το έργο της «ΧΡΥΣΑΛΙΔΑΣ»  όλα αυτά τα χρόνια
στον τομέα της Ανάδειξης και της Αποκατάστασης του Τοπικού Πολιτισμού!
Ολόκληρα ελληνικά χωριά μα και πολιτείες,
έχουν ξαναβρεί την Πολιτιστική και Περιβαλλοντική τους ταυτότητα
και έχουν προαχθεί σε σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς!!

ΛΑΚΩΝΙΑ (ΜΑΝΗ – ΣΠΑΡΤΗ – ΜΥΣΤΡΑΣ)

Η Εργασία αυτή, ανατέθηκε στη  »ΧΡΥΣΑΛΙΔΑ» από τοπικούς συλλόγους και φορείς της περιοχής.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ): Η Μελέτη αυτή, έγινε από τη »ΧΡΥΣΑΛΙΔΑ» για λογαριασμό τοπικών συλλόγων μα και ξενοδοχείων της περιοχής

 

ΚΡΗΤΗ – ΚΝΩΣΟΣ: Το Έργο για καλύτερη Ανάδειξη και Προβολή της Κνωσού ανατέθηκε στη  »ΧΡΥΣΑΛΙΔΑ»  από μεγάλο ξενοδοχείο της περιοχής.

 

ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ – ΡΟΒΙΕΣ: Η Μελέτη αυτή ανατέθηκε στη »ΧΡΥΣΑΛΙΔΑ» από μεγάλη ελληνική τράπεζα, η οποία θέλησε να αξιοποιήσει ιδιόκτητα μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς  στην περιοχή.

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΔΥΤΙΚΗ: Η Ανάδειξη και Προβολή της Δυτικής Αιτωλοακαρνανίας ανατέθηκε στη   »ΧΡΥΣΑΛΙΔΑ» από ελληνοαμερικάνους επενδυτές που ήθελαν να αξιοποιήσουν την περιοχή.

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: Η Μελέτη αυτή ζητήθηκε από τοπικούς συλλόγους και φορείς του νησιού και σαν στόχο είχε την προσέλκυση ποιοτικότερου τουρισμού στη Σαντορίνη.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΠΟΛΗ: Από μεγάλο ξενοδοχείο της πόλης ανατέθηκε στη   »ΧΡΥΣΑΛΙΔΑ» ο εντοπισμός και η καταγραφή πολιτιστικών και περιβαλλοντικών προορισμών για τους επισκέπτες του.

 

ΝΑΞΟΣ: Η Μελέτη αυτή ζητήθηκε από τη  »ΧΡΥΣΑΛΙΔΑ» από σύνδεσμο ξενοδόχων του νησιού.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Η Εργασία αυτή εκπονήθηκε από τη  »ΧΡΥΣΑΛΙΔΑ» προς όφελος γαλλογερμανικού ομίλου που θέλησε να επενδύσει στην περιοχή.

ΣΚΥΡΟΣ: Το Έργο τούτο έγινε με σκοπό την Προβολή του νησιού στο εξωτερικό και ανατέθηκε στη   »ΧΡΥΣΑΛΙΔΑ»  από μεγάλο ελληνικό τουριστικό πρακτορείο.